Hengelsport Land

Renť en ik zijn al jaren fanatieke sportvissers en als fanatieke visser wil je je spullen goed op orde hebben. Om dat voor mekaar te krijgen heb je dus een goede hengelsportzaak nodig, een hengelsportzaak waar je eerlijk advies krijgt en waar men de tijd neemt voor de klant.
Op een gegeven moment gingen we dus zoeken naar zo'n zaak. Via via kwamen we terecht bij Hengelsport Land en het beviel ons daar wel. De eerste keer werden wij prima geholpen. Dit is dan ook de reden dat wij hier vaker kwamen. Inmiddels zijn we vaste klant en dit bracht ons op het idee om een stukje op onze site aan deze hengelsportzaak te wijden.Hengelsport Land is een gezellig winkeltje aan de Gedempte Vaart in Surhuisterveen. De eigenaar, Henk Land, voorziet hier al tien jaar de klanten van een goed en eerlijk advies. De droom van vele sportvissers, hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.
Eerst werkte hij in een vreemde combinatie van een Hengelsportzaak/Tegelhal, totdat die eigenaar besloot om ermee te stoppen. Henk nam de boel over en verhuisde naar het huidige pand alwaar hij alleen het hengelsportgedeelte voortzette samen met zijn vrouw Jettie en sinds kort ook Jeroen.Alhoewel Henk voornamelijk roofvisser en witvisser is en deze twee categorieŽn zeer goed zijn vertegenwoordigd, is er natuurlijk ook gedacht aan de karpervisser.
Voor de roofvissers is er een uitgebreid assortiment kunstaas, van jerkbait tot shad en van plug tot spinner, het is in alle soorten en maten te krijgen. Veel bekende merken zijn vertegenwoordigd zoals Rapala, Salmo, Mann's, Fox, Grandma en Spro. Hengelsport Land volgt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en er is dus regelmatig iets nieuws te krijgen.De witvissers kunnen hun hart ophalen aan allerlei artikelen betreffende deze tak van de hengelsport: vaste hengels, zitmanden, feeders, voerkorfen, onderlijntjes, dobbers, kortom, alles wat u zou verwachten op een witvisafdeling. Daarnaast is er nog de extra mogelijkheid om uw eigen voer te laten samenstellen.Voor de karpervissers is er genoeg te vinden op het gebied van: hengels, rigs, lood, molens, elektronische beetverklikkers, etcetera. Ook niet onbelangrijk, bij Land kunt u uw eigen boiliemix laten samenstellen!Naast al deze benodigdheden kunt u er ook terecht voor warmtepakken, vistassen, neopreen handschoenen, vislaarzen en zelfs belly-boats. Een service van Land is ook het repareren van hengels en molens.Wat wij het belangrijkst vinden bij Hengelsport Land is dat als je advies nodig hebt, er alles aan gedaan wordt om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dat is tegenwoordig niet overal meer vanzelfsprekend. Met een beetje geluk en als het rustig is, komen de verhalen en zelfs de kan met koffie tevoorschijn... Kom dus eens kijken bij:

Hengelsport Land
Gedempte Vaart 68
Surhuisterveen
tel. 0512-361785Openingstijden
Maandag gesloten 13.00 - 18.00*
Dinsdag 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00 koopavond 19.00 - 21.00
Zaterdag 9.00 - 12.00 13.00 - 17.00
*alleen van mei tot september